Veien videre som BoligMentoren

Vi er nå godt i gang med implementeringen av vårt nye navn, BoligMentoren, og har fått mange gode tilbakemeldinger på både navn og ny nettside.

Tekst: Cathrine Kaarbø Skogstrandcathrine@boligmentoren.no

Innføringen av populærnavnet BoligMentoren kommer som en følge av at Norges Huseierforbund i over 100 år har vært rådgiver i små og store saker for boligeiere og vi ønsker at dette skal komme tydeligere fram.
BoligMentoren er tuftet på tre kjerneverdier som er den røde tråden i alt vårt arbeid:

•    Ansvarlig
•    Personlig
•    Engasjert

En mentor deler av sin kunnskap og av sine erfaringer. Vi i BoligMentoren ønsker å være den beste rådgiveren innenfor bolig og eiendom. Som interesseorganisasjon for boligeiere er vi opptatt av at du som boligeier skal være bevisst dine rettigheter og plikter.  Du skal få hjelp i boligrelaterte saker av dyktige rådgivere. I ditt møte med oss skal du oppleve engasjement. Vi vil gjøre vårt beste for at du skal få den hjelpen du trenger for å få løst problemet ditt.

Flere medlemmer
Medlemskontingenten er vår eneste inntektskilde. Gjennom ditt medlemskap bidrar du således til at vi kan jobbe aktivt for og engasjere oss i saker som berører boligeiere.  Vi arbeider for å få flere medlemmer, så fortell gjerne venner og bekjente om oss!  Som boligeier vil de aller fleste oppleve situasjoner hvor de selv ikke ser løsningen. Vi hjelper deg gjerne! Enten det nå dreier seg om utfylling av en husleiekontrakt, eller det er en uenighet om naboens tre som skygger for solen.

Boligmentoren.no
Her på vår hjemmeside boligmentoren.no legger vi jevnlig ut nyhetssaker som er relevant for deg som boligeier.  Tips oss om du har forslag til hva vi burde skrive om. Her kan du også finne dine egne medlemssider, eller melde deg inn. På din egen «side» oppdaterer du din kontaktinformasjon. Der får du også tilgang til oppdaterte skjemaer og kontrakter som du kan ha behov for, og du kan bla i tidligere utgaver av medlemsbladet. Målet med de nye sidene er at det skal bli lettere for dere medlemmer å finne fram til det dere trenger!

Vi håper at dere får god nytte av vår nye hjemmeside! Kom gjerne med en tilbakemelding, både ris og ros mottas med takk.