Snart siste sjanse for å måle radon denne vinteren

Radonmåling skal foretas i vinterhalvåret – mellom midten av oktober og til midten av april –  og tar to måneder. Siste sjanse for å måle denne vinteren er derfor 15. februar, forteller BoligMentorens samarbeidspartner Radonkjeden.

Tekst: Helene Aarnes – helene@boligmentoren.no

Radonkjeden forteller de stadig får henvendelser fra folk som ønsker å måle radonnivået, en svært helseskadelig gass, som du verken kan lukte eller se. De ønsker å få mer bevissthet rundt denne usynlige faren. Det er i tillegg lovpålagt å dokumentere radonnivåer under grenseverdien i alle utleieleiligheter. Det er rett og slett ikke lov til å leie ut en leilighet uten å bevise at den ikke er full av giftige gasser.

Medlemsrabatt på måling:

Som medlem av BoligMentoren vil du få rabatt på Radonkjedens radonmåling til hjemmebruk. Bestill sporfilm til 20 prosents medlemsrabatt i dag, så rekker du å bli ferdig med målingen før sesongen er over i april.

Bestill på radonkjeden.no/butikk

Rabattkode 2002BM – Gyldig til 01.02.2020 ved kjøp over kr 400.

Rabatt på befaring:

Har du allerede målt høye radonnivåer, gjør vi befaring for å finne egnet tiltak.

Bestill befaring med 20 prosents medlemsrabatt på: radonkjeden.no/butikk

Rabattkode 2002BMBEFARING – Gyldig til 01.06.2020

Rabatt på tiltak:

Radonkjeden tilpasser tiltak etter behov, ring oss for å få gode råd til å velge. Som medlem av Boligmentoren vil du få 10 prosent rabatt på veiledende pris på nødvendig tiltak.

Rabattkode 2002BMTILTAK

Radonkjeden har landsdekkende gratis rådgivning på tlf: 222 86 136