Snart siste sjanse for å måle radon denne vinteren

Radonmåling skal foretas i vinterhalvåret – mellom midten av oktober og til midten av april –  og tar to måneder. Siste sjanse for å måle denne vinteren er derfor 15. februar, forteller BoligMentorens samarbeidspartner Radonkjeden.

Tekst: Helene Aarnes – helene@boligmentoren.no

Radonkjeden forteller de stadig får henvendelser fra folk som ønsker å måle radonnivået, en svært helseskadelig gass, som du verken kan lukte eller se. De ønsker å få mer bevissthet rundt denne usynlige faren. Det er i tillegg lovpålagt å dokumentere radonnivåer under grenseverdien i alle utleieleiligheter. Det er rett og slett ikke lov til å leie ut en leilighet uten å bevise at den ikke er full av giftige gasser.

Medlemsrabatt på måling

Som medlem av BoligMentoren vil du få rabatt på Radonkjedens radonmåling til hjemmebruk. Bestill sporfilm eller digital radonmåler til 20 prosents medlemsrabatt i dag, så rekker du å måle radon før vinteren er over. Bestill på radonkjeden.no/nettbutikk eller du kan ta kontakt på: boligmentoren@radonkjeden.no.

Rabattkode 1802BM Gyldig til 15.2.2018 ved kjøp over kr 400.

Trenger du tiltak?

Har du allerede målt høye radonnivåer, gjør vi befaring for å finne egnet tiltak. Bestill befaring med 50 prosents medlemsrabatt på: radonkjeden.no/nettbutikk

Rabattkode 1802BMBEFARING Gyldig til 15.2.2018

Landsdekkende gratis rådgivning 222 86 136

Les mer på: radonkjeden.no.