Måling av radon. (Foto: Radonova).

Nå er siste sjanse for radonmåling denne vinteren. Radon bør måles i vinterhalvåret, for da er konsentrasjonen av radon høyest. Måleperioden er fra 15. oktober til 15. april.

Tekst: Helene Aarnes – post@boligmentoren.no

Vår samarbeidspartner Unirad anbefaler radonmåling med sporfilm, og tilbyr rabatt for BoligMentorens medlemmer.

– Kontakt oss i Unirad og bestill radonmåling. Instrukser til hvordan du skal måle i forskjellige type boliger følger med. Vi anbefaler måling med sporfilm. Det er mest kostnadseffektivt, og ved å måle i to måneder får du en målerapport med resultater og utregnede årsmiddelverdier, sier daglig leder hos Unirad, Per Nilsson.

Unirad har levert målinger og tiltak i hele Norge i 10 år, og gjort flere enn 2000 boliger radontrygge.

Medlemsrabatt på måling

Som medlem av BoligMentoren får du rabatt på Unirads radonmåling til hjemmebruk. Bestill sporfilm til 30 prosents medlemsrabatt i dag, så rekker du bli ferdig med målingen av radon før sesongen er over i april.

Bestill utstyr til radonmåling her:

Rabattkode BM23 – Gyldig til 30.04.2024

Rabatt på befaring:
Har du allerede målt høye radonnivåer? Kontakt oss for en gratis konsultasjon på post@unirad.no eller ring oss på 222 86 136.

Rabatt på tiltak:
Vi tilpasser tiltak etter behov, ring oss for å få gode råd til å velge. Som medlem av BoligMentoren vil du få 10 prosent rabatt på veiledende pris på nødvendig tiltak.

Unirad har landsdekkende gratis rådgivning på tlf: 222 86 136 eller post@unirad.no

Kanskje du også liker disse
Egenberedskap
Oppussing på budsjett. (Ill. foto: Shutterstock).
Sommer er innbruddstid. Det finnes i dag ringeklokker med video, innendørs og utendørskamera som varsler ved besøk eller uventede bevegelser. (Begge foto: Tryg Forsikring).
Felles stikkledninger har mye til felles med private veier som nødvendig infrastruktur, hvor ansvar deles med naboer. (Foto: Ole Christian Juriks).
Å bygge en platting er ikke det mest kompliserte, og du kan gjerne være førstegangssnekker. (Foto: Shutterstock).