Samarbeidspartnere og dine medlemsfordeler

Våre samarbeidspartnere skal gi deg som boligeier gode og relevante tilbud. De gir deg som medlem gunstig rabatt på advokathjelp, forsikring, interiørhjelp, renholdstjenester, radontjenester, strøm og avfukting. Vi jobber hele tiden med å utvikle tilbudet til våre medlemmer, og arbeider for at dere skal være fornøyd medlemskapet i BoligMentoren. Som medlem bidrar du også til vårt arbeid med å gi gode vilkår for boligeiere.

Det viktigste for oss er at du som medlem får den hjelpen og informasjonen du trenger, slik at du får fullt utbytte av ditt medlemskap hos oss. Vi har ingen skjulte kostnader og lover ikke mer enn hva vi kan holde. Vår eneste inntektskilde er medlemskontingenten.

Våre samarbeidspartnere

Elfag

I 1995 dannet kundene til grossisten Eilag den frivillige elektrikerkjeden Elfag. I dag består Elfag av  160 medlemsbedrifter fordelt på 180 steder over hele landet. Med over 3000 ansatte gjør dette oss til en av landets største og mest kjente elektrikerkjeder.

Elfag kan blant annet hjelpe deg med

 • El-sjekk og sikkerhet
 • ENØK (energieffektiviserende løsninger)
 • Varmepumpe
 • Belysning
 • Rehabilitering av ditt sikringsskap
 • Brannforebyggende tiltak
 • Gjennomgang av ditt elektriske anlegg

Som eneste elektrikerkjede i Norge garanterer Elfag elektrikeren for kvaliteten av sine arbeider, materialer og utstyr med 5 år.
Les mer om Elfags garantiordning her.

Som medlem i BoligMentoren får du følgende fordeler

25 % avslag på produkter levert av Elfag

10 % rabatt på timepris hos den lokale Elfag bedrift

5 års garanti på produkter levert av Elfag

Samsvarserklæring på alle jobber

Finn din lokale Elfagbedrift her

CityMaid

CityMaid Hjemmeservice ble etablert i 1987 som Norges første innen hjemmeservice og omsorgstjenester. Rengjøring i private hjem, samt små og mellomstore bedrifter, utgjør i dag en vesentlig del av tjenestene de tilbyr.
Som medlem får du gode betingelser på renhold hjemme, ta kontakt med CityMaid for å få et godt tilbud
BM

F-Tech

BoligMentoren har inngått et samarbeid med F-Tech. Hos F-Tech kan du få svar på det meste som handler om fuktproblemer og løsninger. De er ledende leverandør av avfuktere til private.

F-Tech tilbyr god kunnskap og et komplett utvalg til alle behov.

 • Kjeller
 • Garasje
 • Tørkerom
 • Garderobe
 • Loft
 • Boder
 • Båt
 • Caravan
 • Hytte

Som medlem i BoligMentoren får du 10% rabatt på alle kjellerpakker hos F-Tech AS.

Se oversikt over kjellerpakkene her

F-Tech hjelper også med råd og veiledning i forhold til den enkelte løsning.

Tryg Forsikring

BoligMentoren har  samarbeidet med Tryg forsikring i mange år . Det gir deg som er medlem et ekstra gunstig tilbud på forsikring.  Du får medlemsrabatt på fem prosent på alle  forsikringer du kjøper hos oss. Denne rabatten kommer i tillegg til rabattene med Tryg Pluss (10, 15 eller 20 %). Ved kjøp på nett får du også en ekstra nettrabatt på 10 prosent første året på en rekke forsikringer.For mange av våre medlemmer vil rabatten være  betydelig høyere enn medlemskontingenten hos BoligMentoren. Har du spørsmål om dine personlige forsikringer eller ønsker en uforpliktende gjennomgang av forsikringsbehovet ditt, kan du kontakte Tryg på prioritert nummer 800 33 669 eller les mer om tilbudet her

Falck Redning AS

Boligalarm har lenge vært etterspurt av BoligMentorens medlemmer og vi har nå inngått en samarbeidsavtale med Falck Redning AS som gir våre medlemmer gode fordeler i deres trygghetspakke.  Falck Redning AS har arbeidet med trygghet i over 100 år og har levert alarmtjenester til privatmarkedet siden 1982. Gjennom sin lange fartstid har de opparbeidet seg en unik kompetanse og erfaring på trygghetsrelaterte tjenester.  Tilbudet til våre medlemmer er som følger:

Grunnpakke u/kamera

Månedspris kr 359  (ordinær pris kr 399)
Installasjon kr  1      (ordinær pris kr 499)

Grunnpakke m/kamera 

Månedspris kr 359  (ordinær pris kr 399)
Installasjon kr  990 (ordinær pris kr 1590)
For å bli kontaktet vedrørende alarm, fyll ut kontaktskjema her

Bil

50% rabatt 1 år
Ordinærpris per dags dato er kr 1675 pr år
For å bestille, ring 02122

Hjem 

50% på ordinærpris alle år.
Ordinærpris er pr dags dato som følger

Falck Hjem Basis  kr 555 pr år
Falck Hjem kr 826 pr år

For å bestille send epost til: alarm@falck.no

For nærmere informasjon om de ulike produktene se Falck Redning AS

Unilon – et online interiørdesignfirma

Nordmenn er i verdenstoppen når det kommer til oppussing, men vet du hvordan du kan øke verdien på egen bolig? Har du en plan for oppussingen? Hvis ikke kan du få hjelp av Unilon, som er et online interiørdesignfirma. De ønsker å skape god design for «folk flest» – til en fornuftig pris. Privatpersoner og bedrifter hjelpes med alt fra et lite rom til større prosjekter. Unilon har flere samarbeidspartnere som gir rabatter til deres kunder slik at du oppnår flere økonomiske fordeler. Unilon tilbyr både online interiørkurs, weekendkurs i interiørdesign og hjelp til innredning av boligen din online – hvor du selv velger pris og størrelse på interiørpakker ut ifra hvor mye hjelp du ønsker.

Online interiørkurs:
Medlemmer av BoligMentoren som liker å gjøre alt selv, kan ha nytte av å lære noen triks på et online interiørkurs. Vårt samarbeid med Unilon gir deg som medlem 25 prosent rabatt på følgende onlinekurs:

Basic Interiørdesign
Boligtegninger – Slik lykkes du med ditt interiørprosjekt
Farger – Slik lykkes du med farger i boligen
Belysning – Slik lykkes du med belysning i boligen din

Wekendkurs i interiørdesign:

Medlemmer av BoligMentoren får også 25 prosent rabatt på et fysisk weekendkurs i interiørdesign (15 timer) – «Bli din egen interiørdesigner». Kurset holdes normalt fire ganger i året i Oslo. Medlemmet må oppgi at det er BoligMentoren-medlem ved påmelding.

Innredning og boligpakker

Medlemmer som ønsker en boligpakke, hvor du får hjelp til innredning av flere rom, får 10 prosent rabatt på veiledende pris på Unilons hjemmeside. Rabatten gjelder ikke enkeltstående rom, bare boligpakker med flere rom inkludert.

Kluge Advokatfirma

BoligMentoren har siden 1. januar 2013 hatt en avtale med Kluge Advokatfirma AS, noe som styrker organisasjonens juridiske hjelp til medlemmene. Ved behov kan BoligMentoren henvise medlemmer til dem for råd og bistand. En av fordelene ved avtalen er at medlemmene får rabatt på advokattjenester av kvalifiserte advokater.

Kluge Advoktatfirma AS har flere advokater og advokatfullmektiger som er eksperter på hvert sitt fagområde. Til sammen kan de derfor dekke over et bredt spekter. Eksempler på dette er:

Mangler ved kjøp av fast eiendom
Tomtesaker, herunder tomtefeste, veirettigheter, bryggerettigheter mv.
Tinglysing og dokumentavgift
Husleiesaker
Nabotvister, grenser, trær, etc.
Håndverkersaker og saker om boligoppføring
Byggesaker (plan- og bygningsrett)
Klager på byggetiltak på naboeiendommer
Ekspropriasjonssaker
Eierseksjoner
Borettslag

Fjordkraft

Vi samarbeider også med strømprodusenten Fjordkraft som tilbyr en strømavtale til medlemmer av BoligMentoren. Avtalen sikrer medlemmene en topp 5 garanti på den flytende strømregningen, i tillegg til et avslag på kr. 300,- på den første regningen. Bestill via medlemssiden, eller ved å ringe Fjordkrafts kundeservice på 06100. Garantien innebærer at Fjordkraft må levere strøm blant de fem billigste på en referanseliste blant de landsdekkende strømleverandørene.

Radonkjeden

BoligMentoren har inngått samarbeid med Radonkjeden AS. Dette er landets største leverandør av radontjenester. De er til stede i mer enn 30 byer i Norge.
Fra januar 2014 ble det lovpålagt å måle radonverdiene i utleieboliger. Radonmåling skal foretas i vinterhalvåret og tar to måneder. Våre medlemmer får 20 prosent rabatt på prisene i tilbudet på måling:

Medlemspriser inklusive analyse, rapport og mva. er:

kr 440 for SP2, 2 sporfilmer
kr 632 for SP4, 4 sporfilmer.

Benytt dere av tilbudet gjennom BoligMentoren og mål radon nå! Bestilling med navn, adresse og telefonnummer sendes på epost til:
boligmentoren@radonkjeden.no eller registreres på www.radonkjeden.no/produkter

Tiltak mot radon
Hvis du har radonnivåer over grenseverdien, har Radonkjeden gode løsninger for radonreduserende tiltak med gunstige medlemsrabatter. Send en forespørsel som epost til: boligmentoren@radonkjeden.no eller ring 22286136.