PERSONVERNERKLÆRING

BoligMentoren forholder seg til enhver tid gjeldende lovverk om personopplysninger.  Vi er forpliktet til å beskytte ditt personvern, og er hovedansvarlig for behandling av personopplysningene dine. For deg som medlem innebærer dette at du kan være trygg på at vi bidrar til at personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven. Erklæringen omfatter både innsamlingen av personopplysninger og den senere bruken av disse.

Kontakt oss hvis du har spørsmål angående bruken av dine personopplysninger utover den informasjonen som er gitt her.

Ved å bruke dette nettstedet eller samtykker du i behandling av
dine personopplysninger som beskrevet i dette personvern dokumentet.

Hvilke opplysninger registreres om deg?

Gjennom medlemskap i BoligMentoren
Ved tegning av medlemskap registrerer vi basert på opplysninger fra deg navn, faktureringsadresse, hjemmeadresse, telefonnummer, e-postadresse og fødselsdato.


Ved bruk av medlemssider og hjemmeside

BoligMentoren benytter seg av sesjonsavhengige informasjonskapsler.

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som kan lagres på din maskin når du besøker en nettside. Data fra disse kan hentes frem av nettsider som kjenner cookiens unike ID. Disse slettes etter endt sesjon, det vil si når bruker lukker nettleseren. Cookies brukes blant annet for å registrere at en bruker er inne på nettsiden og hvilke valg brukeren gjør.

BoligMentoren benytter ikke cookies i den hensikt å kartlegge enkeltbrukeres bruksmønster eller annen informasjon som vil kunne krenke personvernet.

Webanalyse

BoligMentoren benytter Google Analytics for å lagre anonymisert besøksstatistikk. Eksempler på data som lagres i besøksstatistikken er:

  • Hvilken nettadresse du kommer til boligmentoren.no fra.
  • Hvilke sider på boligmentoren.no du klikker deg inn på.

Vi har ikke mulighet til å knytte disse dataene opp mot deg som person.

Hvis du ønsker å melde deg av Google Analytics, kan du gå til Google Analytics-bortkoplingsside.

Stenge av for informasjonskapsler

Du kan når som helst stenge av for informasjonskapsler ved å velge dette i nettleseren din. Vi gjør oppmerksom på at det finnes verktøy som kan kartlegge og/eller gi deg oversikt over hvilke informasjonskapsler som benyttes på sidene du besøker. For å lese mer om informasjonskapsler og om hvordan du sletter dem, se

http://www.mediebedriftene.no/informasjonskapsler,

eller

https://nettvett.no/slik-admin…

Vær oppmerksom på at noen av våre funksjoner eller tjenester ikke vil fungere dersom du velger å slå av informasjonskapsler. Din nettleser vil for eksempel ikke huske din pålogging automatisk dersom informasjonskapsler er slått av.

Bruk av opplysningene dine

Med data mener vi din e-postadresse, navn, faktureringsadresse, hjemmeadresse, fødselsdato –informasjon som er nødvendig for å levere medlemsbladet og annen informasjon til deg, eller for å forbedre medlemsopplevelsen din hos oss.

Det er kun BoligMentoren og våre samarbeidspartnere som kan få tilgang til medlemslistene. Samarbeidspartnere får tilgang til listen for å informere om medlemsfordeler. Dette er regulert i Markedsføringsloven § 15, 3. ledd. Du som medlem har anledning til å reservere deg mot denne type henvendelser i Brønnøysundregisteret. 

Databehandlere

Samarbeidspartnere kan få tilgang til medlemslister for å informere om medlemsfordeler. Det opprettes da en databehandleravtale med samarbeidspartneren.  Databehandleren er pålagt å behandle personopplysningene dine etter gjeldende lovverk.  Det følger av loven at databehandler skal vaske listen mot Reservasjonsregisteret i Brønnøysundregisteret.

IT-support for nettside driftes av Limedrop AS og medlemssider av Odin Prosjekt.  BoligMentoren har inngått databehandleravtale med disse selskapene.

Sletting av opplysninger

Når ditt medlemskap er løpende, vil registrerte opplysninger ikke bli slettet. Ved endring av opplysninger, eksempelvis ny adresse, vil utdaterte opplysninger bli slettet. Ved utmelding vil alle opplysninger om deg slettes etter 14 dager.

Dine rettigheter

Som er registrert i vårt system har du rett på innsyn i egne opplysninger. Du har også rett til å be om at uriktige, ufullstendige eller opplysninger BoligMentoren ikke har adgang til å behandle blir rettet, slettet eller supplert. Krav fra deg skal besvares kostnadsfritt og senest innen 30 dager.

Kontaktinformasjon:

BoligMentoren, Norges Huseierforbund
Postboks 14 Kristianborg
5822 Bergen

Tlf            22 42 17 90
E-post     post@boligmentoren.no