Tryg Forsikring

BoligMentoren har samarbeidet med Tryg forsikring i mange år.

 • Samarbeidet gir deg en medlemsrabatt på 5 % på alle forsikringer du kjøper hos Tryg.
 • Denne rabatten kommer i tillegg til rabattene med Tryg Pluss (10, 15 eller 20 %).
 • Ved kjøp på nett får du også en ekstra rabatt på 10 % første året på en rekke forsikringer.

For mange av våre medlemmer vil besparelsen som følge av rabatten være betydelig høyere enn medlemskontingenten hos BoligMentoren

Trenger du utleieforsikring? En ordinær boligforsikring dekker i utgangspunktet ikke skader forårsaket av leietaker. Derfor kan det være smart å kjøpe en forsikring spesielt for boligutleie. Utleieforsikringen er en valgfri tilleggsdekning til Tryg sin hus- og fritidsboligforsikring.

Dersom du blir Tryg Pluss kunde i Tryg får du i tillegg til en rekke inkluderte fordeler som Tryg Legehjelp (dersom du har personforsikringer som for eksempel barneforsikring), Tryg Bolig, Tryg ID og Tryg Omsorg.

Har du spørsmål om dine personlige forsikringer eller ønsker en uforpliktende gjennomgang av forsikringsbehovet ditt, kan du kontakte Tryg på prioritert nummer 55 17 26 69. Du kan lese mer om tilbudet og fordelene her.

Byggstart

BoligMentoren har inngått et samarbeid med Byggstart, en anbudstjeneste som kobler privatpersoner med kvalitetssikrede byggefirmaer. Medlemmer av BoligMentoren, som skal i gang med et større bygg- eller renoveringsprosjekt, får en gratis rådgivningstime på telefon med en prosjektkoordinator når de legger inn sitt prosjekt på Byggstart.no. Prosjektet bør være på minimum 150 000 kroner, og koordinatoren kan hjelpe med planlegging og budsjettering. Som medlem kan du også få uforpliktende tilbud fra entreprenører som er godt kvalifisert for nettopp ditt prosjekt. Ikke glem å informere om medlemskapet ditt når du sender inn prosjektet.

Byggstart har over 450 byggefirmaer i sitt nettverk, og hvert firma er grundig kvalitetssikret. De kontrollerer at firmaene har gode referanser, solid økonomi og relevante godkjenninger. På Byggstart.no er det også mange artikler om bygg- og renoveringsprosjekter som forklarer hvordan man best går frem når man vil oppgradere boligen eller bygge nytt.

Byggstart dekker følgende områder:

 • Oslo og gamle Akershus
 • Østfold
 • Vestfold
 • Skien, Porsgrunn, Larvik
 • Kristiansand og omegn
 • Stavanger og omegn
 • Bergen og omegn
 • Trondheim og omegn

Dalan advokatfirma DA

BoligMentoren har fra februar 2019 inngått et samarbeid med Dalan advokatfirma DA, som holder til i Oslo sentrum.

Samarbeidsavtalen med Dalan advokatfirma gir gunstig medlemsrabatt på advokattjenester for våre medlemmer på Østlandet og Sørlandet.

Advokatfirmaet har spisskompetanse innen de fleste sentrale rettsområder, herunder fast eiendom, skatt og familie- og arverett, forretningsjus, transaksjoner og arbeidsrett. De har også et sterkt prosedyreteam som årlig fører et betydelig antall rettssaker for domstolene.

Avtalen gjelder for medlemmer i Oslo, Vestfold og Telemark, Viken, Innlandet, Agder.

Kontaktperson for medlemmer er adv. Jon-Andreas Lange, telefon 976 09 149, e-post: lange@dalan.no

Harris Advokatfirma

Fra januar 2022 har BoligMentoren inngått samarbeid med Harris Advokatfirma i Bergen. Samarbeidsavtalen gir våre medlemmer på Vestlandet en gunstig medlemsrabatt på advokattjenester.

Harris Advokatfirma holder til i Bergen sentrum, men har også avdelingskontorer i Førde, Norheimsund, Stryn, Høyanger og Os. Firmaet er Norges største advokatfirma med hovedkontor utenfor Oslo. Firmaet kan tilby spisskompetanse på de aller fleste rettsfelter – herunder alle mulige problemstillinger som kan oppstå rundt en eiendom.

Avtalen gjelder for medlemmer i Rogaland, Vestland og Møre og Romsdal.

Kontaktperson for medlemmer er adv. Jorunn K. Moltu Jacobsen, telefon 97 16 80 86, e-post: jmj@harris.no

Advokatfirmaet Rekve Pleym

BoligMentoren har inngått et samarbeid med Advokatfirmaet Rekve Pleym i Tromsø. Samarbeidsavtalen gir våre medlemmer i Trøndelag og Nord-Norge en meget gunstig medlemsrabatt på advokattjenester.
Advokatfirmaet Rekve Pleym har kontorer sentralt plassert i Tromsø, og er et av Nord-Norges største advokatfirma. Advokatfirmaet gir bistand innenfor de aller fleste rettsområder, og har bred kompetanse innen eiendomsjuss, og i plan- og bygningsrett, skjønns- og ekspropriasjonsrett, jordskifte, odelsrett, naturvernsaker, entrepriserett og kontrakt- og transaksjonsjuss.

Avtalen gjelder for medlemmer i Trøndelag, Nordland, Troms og Finnmark.

F-Tech

BoligMentoren har inngått et samarbeid med F-Tech. Hos F-Tech kan du få svar på det meste som handler om fuktproblemer og løsninger. De er ledende leverandør av avfuktere til private.

Som medlem i BoligMentoren får du 10% rabatt på alle kjellerpakker hos F-Tech AS.

Se oversikt over kjellerpakkene her

F-Tech hjelper også med råd og veiledning i forhold til den enkelte løsning.

F-Tech tilbyr god kunnskap og et komplett utvalg til alle behov.

 • Kjeller
 • Garasje
 • Tørkerom
 • Garderobe
 • Loft
 • Boder
 • Båt
 • Caravan
 • Hytte

CityMaid

CityMaid Hjemmeservice ble etablert i 1987 som Norges første innen hjemmeservice og omsorgstjenester. Rengjøring i private hjem, samt små og mellomstore bedrifter, utgjør i dag en vesentlig del av tjenestene de tilbyr.

Som medlem får du gode betingelser på renhold hjemme, ta kontakt med CityMaid for å få et godt tilbud

Radonkjeden

BoligMentoren samarbeider med Radonkjeden AS. Radonkjeden har levert målinger og tiltak i hele Norge i 10 år, og gjort flere enn 2000 boliger radontrygge. Det er lovpålagt å måle radonverdiene i utleieboliger. Radonmåling skal foretas i vinterhalvåret og tar to måneder.

Medlemsrabatt på måling:

Som medlem av BoligMentoren vil du få rabatt på Radonkjedens radonmåling til hjemmebruk. Bestill sporfilm til 20 prosents medlemsrabatt i dag, så rekker du å bli ferdig med målingen før sesongen er over i april.

Bestill på radonkjeden.no/kontakt

Rabattkode 22BM – Gyldig til 31.12.2022

Rabatt på befaring:

Har du allerede målt høye radonnivåer, gjør vi befaring for å finne egnet tiltak.
Kontakt oss for befaring med 50 prosents medlemsrabatt på
post@radonkjeden.no eller ring oss på 222 86 136.

Rabattkode 22BMBEFARING – Gyldig til 31.12.2022

Rabatt på tiltak:

Vi tilpasser tiltak etter behov, ring oss for å få gode råd til å velge. Som medlem av BoligMentoren vil du få 10 prosent rabatt på veiledende pris på nødvendig tiltak.

Rabattkode 22BMTILTAK – Gyldig til 31.12.2022

Radonkjeden har landsdekkende gratis rådgivning på tlf: 222 86 136 eller post@radonkjeden.no