Ny samarbeidspartner: Unilon – et online interiørdesignfirma

Nordmenn er i verdenstoppen når det kommer til oppussing, men vet du hvordan du kan øke verdien på egen bolig? Har du en plan for oppussingen?

logo bildeformat (2)
Unilon er et online interiørdesignfirma som skaper god design for helt vanlige folk – til en fornuftig pris. Privatpersoner og bedrifter hjelpes med alt fra et lite rom til større prosjekter. Unilon har profesjonelle interiørdesignere som jobber planmessig med prosjekteringen slik at du kan motta en fiks ferdig designpakke som beskriver hva som skal gjøres hvor. Unilon har flere samarbeidspartnere som gir rabatter til deres kunder slik at du oppnår flere økonomiske fordeler.

– Interiørpakkenes innhold varier etter type størrelse og er i henhold til Unilons tilbud på deres hjemmeside.

– Leverandøroversikt for rabatter til kunder er å finne på samme side

Interiørpakker i forskjellige størrelser kan også enkelt bestilles fra deres hjemmeside unilon.no

 

Medlemmer som liker å gjøre alt selv, kan ha nytte av å lære noen triks på kurs. Avtalen sikrer BoligMentorens medlemmer 25 prosent rabatt på følgende onlinekurs:

  • Basic Interiørdesign
  • Boligtegninger – Slik lykkes du med ditt interiørprosjekt
  • Farger – Slik lykkes du med farger i boligen
  • Belysning – Slik lykkes du med belysning i boligen din
  • Onlinekurs fra Unilon bestilles enkelt på hjemmesiden til Unilon

Medlemmer som ønsker en boligpakke får 10 prosent rabatt på veiledende pris på Unilons hjemmeside. Rabatten gjelder ikke enkeltstående rom, bare boligpakker med flere rom inkludert.

Medlemmer som ønsker å delta på et «fysisk» weekendkurs i interiørdesign (15 timers kurs) får også 25 prosent rabatt på kurset «Bli din egen interiørdesigner».  Kurset holdes normalt fire ganger i året i Oslo. Medlemmet må oppgi at det er BoligMentoren-medlem ved påmelding.