Ny samarbeidspartner til BoligMentoren – Falck Redning AS

BoligMentoren er veldig glad for å kunne melde om at vi har inngått et samarbeid med Falck Redning AS. Det vil gi våre medlemmer gode betingelser på boligalarm, og andre relaterte tjenester som vår nye samarbeidspartner tilbyr.

Tekst og foto: Helene Aarnes – helene@boligmentoren.no

– Vi har mange medlemmer som har etterspurt avtale om boligalarm, og det er noe vi også har ønsket lenge. avtalen vi nå har inngått med det landsdekkende firmaet Falck Redning AS, betyr et stort løft for våre medlemmer. Vi ser også veldig frem til det videre samarbeidet med vår nye samarbeidspartner, og gleder oss til å vokse videre sammen med dem, forteller administrerende direktør Silja E. Bjørkly i BoligMentoren.

Trygghet i hjemmet
Falck Redning AS arbeider med flere forretningsområder. Det BoligMentoren har inngått en samarbeidsavtale om er innen Trygghetspakken, hvor du kan velge innen alarm, bil og hjem.

Det betyr følgende for deg som medlem:

Alarm:
Grunnpakke uten kamera:
Kr 1,- for installasjon, og 10 prosent rabatt på ordinær månedspris.
Grunnpakke med kamera: kr. 990,- for installasjon, og 10 prosent rabatt på ordinær månedspris.
Ordinærpris for dette per dags dato er kr 499,-/kr1590,- for installasjon, og kr 399,- per mnd.

Bil
50 prosent rabatt 1. år.
Ordinærpris per dags dato er kr 1675,- per år.

Hjem
50 prosent på ordinærpris alle år.
Ordinærpris per dags dato er som følger:
Falck Hjem Basis: Kr. 555,- pr. år

Falck Hjem: Kr. 826,- pr. år.

FALCK kan justere prisene sine årlig i henhold til konsumprisindeks. FALCK varsler eventuell prisendring minimum 1 mnd. før denne trer i kraft.

Tilbudet kan du få her eller du kan kontakte Falck direkte på 815 68888.

Les mer om innholdet i trygghetspakken på falck.no.

Thomas Magnussen, partnersjef alarm hos Falck Redning AS, ser frem til å samarbeide med BoligMentoren.

Thomas Magnussen, partnersjef alarm hos Falck Redning AS, ser frem til å samarbeide med BoligMentoren.

Forebyggende arbeid
Vi har en klar partnerstrategi der målet er å gi våre strategiske partnere en merverdi til sine medlemmer gjennom våre trygghetsprodukter. BoligMentoren faller inn under ett av våre kjerneområder, boligen, og vi ser frem til det videre samarbeidet og å vokse sammen, forteller Thomas Magnussen, partnersjef Alarm hos Falck Redning AS.

I Norge er Falck best kjent for sitt sykkelregister og tidligere Falken veihjelp, nå Falck assistanse. De har 150 stasjoner i Norge, og når 1,8 millioner brukere her i landet. I dag driver Falck tre av sine fire forretningsområder i det Norske markedet: Assistanse, (bil & hjem produkter) Trening, (Falck Nutec) og HealthCare.

Langsiktig vekst
Falck skal øke antallet kunder innen privat alarmvirksomhet i Norge betraktelig de kommende årene. Siden oppstarten i 2012 har de allerede fått ca. 12 000 kunder på landsbasis.

– Dette viser at merkevaren Falck står sterkt. Vi begynte helt fra scratch, og vi jobber hver dag gjennom våre verdier for at våre kunder alltid skal være i trygge hender. Vår trygghetspakke er spesiell, og vi leverer solide produkter i tillegg til trygghet. Vi er der før, under og etter en hendelse, forteller Magnussen.

Verdier og mål
Falck har hatt som misjon siden etableringen i 1906 å forhindre ulykker, sykdommer og kriser. De ønsker blant annet å redde og hjelpe mennesker i vanskeligheter på en rask og kompetent måte.

– Vi ønsker alltid å være tilstede slik at mennesker kan leve sitt liv i trygghet. Du, din familie, ditt hjem og din bil. Det betyr at om du velger Falck så er du alltid i trygge hender, og som medlem av BoligMentoren får du en ekstra hyggelig rabatt på våre produkter og tjenester. Statistikkene viser at det er en økning i innbrudd, brann- og vannskade, så det kan være smart å forebygge så godt man kan, sier Magnussen.

FAKTA:

En av Falcks verdier er at hvis du velger f.eks. boligalarm fra dem, så er du i trygge hender. (Foto: Falck Redning AS).

En av Falcks verdier er at hvis du velger f.eks. boligalarm fra dem, så er du i trygge hender. (Foto: Falck Redning AS).

Falck Redning AS
Falck ble etablert i Danmark 1906, og er kanskje i Norge mest kjent i forbindelse med Falken Redningskorps AS, som ble etablert i 1949. Det startet med veihjelp, men Falck utviklet med årene flere forretningsområder, blant annet ambulansetjeneste, skadeforebygging, alarmtjeneste og hjemtjeneste. I 1996 kjøper danske Falck 100 prosent av aksjene i Falken og i årene etter ekspanderer alarmvirksomheten kraftig, og Falck Redning AS blir etablert i 2003. Alarmporteføljen fisjonertes ut til G4S i 2004, men i 2012 startet Falck Alarm opp igjen. Les mer på falck.no.