Ny samarbeidsavtale – DalheimRasmussen Advokatfirma

BoligMentoren har i januar 2019 inngått samarbeidsavtale med DalheimRasmussen Advokatfirma i Bergen. Vi i BoligMentoren er godt fornøyde med samarbeidsavtalen, som gir våre medlemmer på Vestlandet en meget gunstig medlemsrabatt på advokattjenester.

Tekst: Helene Aarnes – helene@boligmentoren.no

DalheimRasmussen Advokatfirma holder til i moderne lokaler i Bergen sentrum, og har også et avdelingskontor i Os. Deres advokater er svært kompetente, kan påta seg saker innenfor de fleste rettsområder, og har lang og solid erfaring med saker knyttet til fast eiendoms rettsforhold.

Effektive og løsningsorienterte

DalheimRasmussen Advokatfirma er store nok til å håndtere omfattende oppdrag, samtidig som de legger vekt på å ha en god personlig kontakt med oppdragsgiverne sine. DalheimRasmussen Advokatfirma ønsker at deres oppdragsgivere skal oppleve en effektiv og løsningsorientert behandling av sakene de påtar seg. Foruten en bevisst holdning til resultat, tilstreber DalheimRasmussen Advokatfirma en høy faglig og etisk standard i hele sin virksomhet.

Landsdekkende tilbud

BoligMentoren arbeider i disse dager hardt for å etablere nye samarbeidsavtaler med flere advokatfirmaer, for å kunne gi et godt landsdekkende tilbud til våre medlemmer. Vi stiller høye faglige og etiske krav til samarbeidspartnere for advokattjenester, og legger særlig vekt på at firmaene vi forhandler med skal kunne håndtere et bredt spekter av saker innen fast eiendom. Dette for at våre medlemmer skal kunne ha tilgang på høyt kvalifiserte tjenester når behovet oppstår.