Ny samarbeidsavtale – Dalan advokatfirma DA

BoligMentoren har fra februar 2019 inngått et samarbeid med Dalan advokatfirma DA, som holder til i Oslo sentrum. Samarbeidet betyr at vi nå har et landsdekkende tilbud til våre medlemmer hva gjelder rabatterte advokattjenester.

Tekst: Helene Aarnes – post@boligmentoren.no

Samarbeidsavtalen med Dalan advokatfirma gir gunstig medlemsrabatt på advokattjenester for våre medlemmer i Oslo, Akershus, Østfold, Vestfold, Buskerud, Telemark, Oppland, Hedmark, Vest Agder og Øst Agder.

Dalan advokatfirma leverer juridiske tjenester av høy kvalitet. Deres kunder er små og mellomstore bedrifter, offentlig sektor, organisasjoner og privatpersoner.  Siden 1862 har advokatene jobbet for å gi tydelige råd, bidra til kommersielle løsninger og hjelpe sine kunder til å se mulighetene.

Spisskompetanse fast eiendom

Advokatfirmaet har spisskompetanse innen de fleste sentrale rettsområder, herunder fast eiendom, skatt og familie- og arverett, forretningsjus, transaksjoner og arbeidsrett. De har også et sterkt prosedyreteam som årlig fører et betydelig antall rettssaker for domstolene. Mer om deres tjenester kan du lese her:

Dalan advokatfirma sier de opplever at kundene kommer tilbake til dem, og de mener dette bekrefter deres kompetanse, bransjeforståelse, handlekraft, omsorg for kundens interesser og at de skaper trygget for at din sak løses på best mulige måte.

Landsdekkende tilbud

BoligMentoren har stilt høye faglige og etiske krav til samarbeidspartnere for advokattjenester, og har særlig vekt på at firmaene vi samarbeider med skal kunne håndtere et bredt spekter av saker innen fast eiendom. Dette for at våre medlemmer skal kunne ha tilgang på høyt kvalifiserte tjenester når behovet oppstår. Vi i BoligMentoren er stolte av å kunne tilby medlemmene våre et landsdekkende tilbud på advokattjenester til rabatterte priser.

Bli medlem