Ny samarbeidsavtale – Advokatfirmaet Rekve Pleym

BoligMentoren har inngått et samarbeid med et av Nord-Norges største advokatfirma, Rekve Pleym. Samarbeidsavtalen gir våre medlemmer i Trøndelag, Nordland, Troms og Finnmark en meget gunstig medlemsrabatt på advokattjenester.

Tekst: Helene Aarnes – post@boligmentoren.no

Advokatfirmaet Rekve Pleym ble etablert 1. januar 1988, og har i dag 14 medarbeidere, hvorav 10 advokater og 1 advokatfullmektig. Deres kontor er sentralt plassert i Tromsø og de bistår privatpersoner, næringslivet, kommuner og øvrige offentlige instanser i hele landet.

Kompetanse i eiendomsjuss

Rekve Pleym sine dyktige medarbeidere gir bistand innenfor de aller fleste rettsområder, med hovedvekt på fast eiendom, plan- og bygningsrett, selskapsrett, kontraktsrett og konkurs- og skifterett. De har kompetanse innen eiendomsjuss, og i plan- og bygningsrett, skjønns- og ekspropriasjonsrett, jordskifte, odelsrett, naturvernsaker, entrepriserett og kontrakt- og transaksjonsjuss. Mer om deres tjenester kan du lese her:

På god vei mot et godt landsdekkende tilbud

BoligMentoren stiller høye faglige og etiske krav til samarbeidspartnere for advokattjenester, og legger særlig vekt på at firmaene vi forhandler med skal kunne håndtere et bredt spekter av saker innen fast eiendom. Dette for at våre medlemmer skal kunne ha tilgang på høyt kvalifiserte tjenester når behovet oppstår. I løpet av første kvartal i 2019 regner vi med å ha etablert et godt landsdekkende tilbud på advokattjenester for våre medlemmer.

Bli medlem