Dine medlemsfordeler

For deg som er medlem av BoligMentoren garanterer vi rask og personlig rådgivning og juridisk veiledning.

En mentor deler av sin kunnskap og av sine erfaringer. Det skal komme deg som medlem til gode. Vi i BoligMentoren ønsker å være den beste rådgiveren innenfor bolig og eiendom.

Det er selvsagt gratis å benytte våre tjenester og vi bruker tiden vi trenger for at du skal få riktig verktøy til å løse saken, uten at det koster noe ekstra.

Som medlem vil du motta medlemsbladet vårt fire ganger årlig, og du får tilgang til relevante kontrakter og skjemaer. Ved behov kan vi bistå med utfylling av disse.

Gjennom ditt medlemskap hos oss vil du også kunne nyte godt av gode medlemsfordeler hos våre samarbeidspartnere.

Våre samarbeidspartnere

Tryg Forsikring   

BoligMentoren har samarbeidet med Tryg forsikring i mange år. Det gir deg en medlemsrabatt på 5 % på alle forsikringer du kjøper hos dem. Denne rabatten kommer i tillegg til rabattene med Tryg Pluss (10, 15 eller 20 %). Ved kjøp på nett får du også en ekstra rabatt på 10 % første året på en rekke forsikringer. For mange av våre medlemmer vil rabatten derfor være betydelig høyere enn medlemskontingenten hos BoligMentoren.

Tryg har forresten Norges beste dyreforsikring (Test Norsk Familieøkonomi mai 2019, terningkast 6) i tillegg til en rekke inkluderte fordeler som Tryg Legehjelp, Tryg Bolig, Tryg ID og Tryg Omsorg. Har du spørsmål om dine personlige forsikringer eller ønsker en uforpliktende gjennomgang av forsikringsbehovet ditt, kan du kontakte Tryg på prioritert nummer 55 17 26 69. Du kan også lese mer om tilbudet og fordelene her.

Dalan advokatfirma DA

BoligMentoren har fra februar 2019 inngått et samarbeid med Dalan advokatfirma DA, som holder til i Oslo sentrum.

Samarbeidsavtalen med Dalan advokatfirma gir gunstig medlemsrabatt på advokattjenester for våre medlemmer på Østlandet og Sørlandet.

Advokatfirmaet har spisskompetanse innen de fleste sentrale rettsområder, herunder fast eiendom, skatt og familie- og arverett, forretningsjus, transaksjoner og arbeidsrett. De har også et sterkt prosedyreteam som årlig fører et betydelig antall rettssaker for domstolene.

Avtalen gjelder for medlemmer i Oslo, Vestfold og Telemark, Viken, Innlandet, Agder.

Kontaktperson for medlemmer er adv. Jon-Andreas Lange, telefon 976 09 149, e-post: lange@dalan.no

DalheimRasmussen Advokatfirma

Fra januar 2019 har BoligMentoren inngått et  samarbeid med DalheimRasmussen Advokatfirma i Bergen. Samarbeidsavtalen gir våre medlemmer på Vestlandet en meget gunstig medlemsrabatt på advokattjenester.

Advokatfirmaet holder til i Bergen sentrum, og har også et avdelingskontor i Os. Advokatene hos DalheimRasmussen Advokatfirma har lang og solid erfaring med saker knyttet til fast eiendoms rettsforhold, og kan påta seg saker innenfor de fleste rettsområder.

Avtalen gjelder for medlemmer i Rogaland, Vestland og Møre og Romsdal.


Advokatfirmaet Rekve Pleym

BoligMentoren har inngått et samarbeid med Advokatfirmaet Rekve Pleym i Tromsø. Samarbeidsavtalen gir våre medlemmer på Trøndelag og Nord-Norge en meget gunstig medlemsrabatt på advokattjenester.
Advokatfirmaet Rekve Pleym har kontorer sentralt plassert i Tromsø, og er et av Nord-Norges største advokatfirma. Advokatfirmaet gir bistand innenfor de aller fleste rettsområder, og har bred kompetanse innen eiendomsjuss, og i plan- og bygningsrett, skjønns- og ekspropriasjonsrett, jordskifte, odelsrett, naturvernsaker, entrepriserett og kontrakt- og transaksjonsjuss.

Avtalen gjelder for medlemmer i Trøndelag, Nordland, Troms og Finnmark.

Fjordkraft

Vi samarbeider også med strømprodusenten Fjordkraft som tilbyr en strømavtale til medlemmer av BoligMentoren. Avtalen sikrer medlemmene en topp 5 garanti på den flytende strømregningen, i tillegg til et avslag på kr. 300,- på den første regningen. Bestill via medlemssiden, eller ved å ringe Fjordkrafts kundeservice på 23 00 61 00 . Garantien innebærer at Fjordkraft må levere strøm blant de fem billigste på en referanseliste blant de landsdekkende strømleverandørene.

Elfag

I 1995 dannet kundene til grossisten Eilag den frivillige elektrikerkjeden Elfag. I dag består Elfag av  160 medlemsbedrifter fordelt på 180 steder over hele landet. Med over 3000 ansatte gjør dette oss til en av landets største og mest kjente elektrikerkjeder.

Elfag kan blant annet hjelpe deg med

 • El-sjekk og sikkerhet
 • ENØK (energieffektiviserende løsninger)
 • Varmepumpe
 • Belysning
 • Rehabilitering av ditt sikringsskap
 • Brannforebyggende tiltak
 • Gjennomgang av ditt elektriske anlegg

Som eneste elektrikerkjede i Norge garanterer Elfag elektrikeren for kvaliteten av sine arbeider, materialer og utstyr med 5 år.
Les mer om Elfags garantiordning her.

Som medlem i BoligMentoren får du følgende fordeler

25 % avslag på produkter levert av Elfag

10 % rabatt på timepris hos den lokale Elfag bedrift

5 års garanti på produkter levert av Elfag

Samsvarserklæring på alle jobber

Finn din lokale Elfagbedrift her

CityMaid

CityMaid Hjemmeservice ble etablert i 1987 som Norges første innen hjemmeservice og omsorgstjenester. Rengjøring i private hjem, samt små og mellomstore bedrifter, utgjør i dag en vesentlig del av tjenestene de tilbyr.

Som medlem får du gode betingelser på renhold hjemme, ta kontakt med CityMaid for å få et godt tilbud

F-Tech

BoligMentoren har inngått et samarbeid med F-Tech. Hos F-Tech kan du få svar på det meste som handler om fuktproblemer og løsninger. De er ledende leverandør av avfuktere til private.

F-Tech tilbyr god kunnskap og et komplett utvalg til alle behov.

 • Kjeller
 • Garasje
 • Tørkerom
 • Garderobe
 • Loft
 • Boder
 • Båt
 • Caravan
 • Hytte

Som medlem i BoligMentoren får du 10% rabatt på alle kjellerpakker hos F-Tech AS.

Se oversikt over kjellerpakkene her

F-Tech hjelper også med råd og veiledning i forhold til den enkelte løsning.


Radonkjeden

BoligMentoren samarbeider med Radonkjeden AS. Dette er landets største leverandør av radontjenester. De er til stede i mer enn 30 byer i Norge. Fra januar 2014 ble det lovpålagt å måle radonverdiene i utleieboliger. Radonmåling skal foretas i vinterhalvåret og tar to måneder.

Medlemsrabatt på måling:

Som medlem av BoligMentoren vil du få rabatt på Radonkjedens radonmåling til hjemmebruk. Bestill sporfilm til 20 prosents medlemsrabatt i dag, så rekker du å bli ferdig med målingen før sesongen er over i april.

Bestill på radonkjeden.no/nettbutikk

Rabattkode 2002BM – Gyldig til 01.02.2020 ved kjøp over kr 400.

Rabatt på befaring:

Har du allerede målt høye radonnivåer, gjør vi befaring for å finne egnet tiltak.
Bestill befaring med 20 prosents medlemsrabatt på: radonkjeden.no/nettbutikk

Rabattkode 2002BMBEFARINGGyldig til 01.06.2020

Rabatt på tiltak:
Vi tilpasser tiltak etter behov, ring oss for å få gode råd til å velge. Som medlem av Boligmentoren vil du få 10 prosent rabatt på veiledende pris på nødvendig tiltak.

Rabattkode 2002BMTILTAK

Radonkjeden har landsdekkende gratis rådgivning på tlf: 222 86 136

Unilon – et online interiørdesignfirma

Nordmenn er i verdenstoppen når det kommer til oppussing, men vet du hvordan du kan øke verdien på egen bolig? Har du en plan for oppussingen? Hvis ikke kan du få hjelp av Unilon, som er et online interiørdesignfirma. De ønsker å skape god design for «folk flest» – til en fornuftig pris. Privatpersoner og bedrifter hjelpes med alt fra et lite rom til større prosjekter. Unilon har flere samarbeidspartnere som gir rabatter til deres kunder slik at du oppnår flere økonomiske fordeler. Unilon tilbyr både online interiørkurs, weekendkurs i interiørdesign og hjelp til innredning av boligen din online – hvor du selv velger pris og størrelse på interiørpakker ut ifra hvor mye hjelp du ønsker.

Online interiørkurs:
Medlemmer av BoligMentoren som liker å gjøre alt selv, kan ha nytte av å lære noen triks på et online interiørkurs. Vårt samarbeid med Unilon gir deg som medlem 25 prosent rabatt på følgende onlinekurs:

Basic Interiørdesign
Boligtegninger – Slik lykkes du med ditt interiørprosjekt
Belysning – Slik lykkes du med belysning i boligen din

Wekendkurs i interiørdesign:

Medlemmer av BoligMentoren får også 25 prosent rabatt på et fysisk weekendkurs i interiørdesign (15 timer) – «Bli din egen interiørdesigner». Kurset holdes normalt fire ganger i året i Oslo. Medlemmet må oppgi at det er BoligMentoren-medlem ved påmelding.

Innredning og boligpakker

Medlemmer som ønsker en boligpakke, hvor du får hjelp til innredning av flere rom, får 10 prosent rabatt på veiledende pris på Unilons hjemmeside. Rabatten gjelder ikke enkeltstående rom, bare boligpakker med flere rom inkludert.