Medlemsfordeler

Medlemsfordeler
Som medlem i BoligMentoren nyter du mange fordeler. Rådgiving, medlemsblad, forsikringsavtale og boligalarm er sentrale i tilbudet til våre medlemmer. Du får gratis rådgiving og juridisk veiledning i forbindelse med eiendom og bolig. Ringer du i åpningstiden får du personlig service fra første kontakt. Vi har dyktige medarbeidere som gir deg svar på dine spørsmål.

For informasjon om dine medlemsfordeler hos våre samarbeidspartnere, se her

Ta kontakt på e-post: post@boligmentoren.no, eller ring: 22 42 17 90

Skjemaer og kontrakter
Du vil finne mye nyttig informasjon her på våre nettsider, hvor du gratis kan laste ned en rekke skjema og kontrakter, som for eksempel husleiekontrakt og skjema for påkrav om skyldig husleie. Våre kontrakter og skjema er alltid oppdatert i forhold til det til enhver tid gjeldende lovverk. Kontrakter og skjema finner du her. Om du ikke har tilgang til PC, sender vi så klart skjemaene, kontraktene eller annen informasjon per post.

Medlemsblad
Vi har også et medlemsblad, BoligMentoren, som gis ut fem ganger i året. Her kan du lese nyttige artikler og tips til deg som boligeier. Gjennomgangstemaene i bladet er boligpolitikk, økonomi, skatt og vedlikehold.

Vi håper du kan tipse oss med saker som kan være interessant å skrive om i bladet.
Send da en e-post til helene@boligmentoren.no.