I over 25 år har Tryg Forsikring vært BoligMentorens partner og venn, et vennskap som gir medlemmene store rabatter på alle private forsikringer. (Foto: Tryg).

I over 25 år har Tryg Forsikring vært BoligMentorens partner og venn, et vennskap som gir medlemmene store rabatter på alle private forsikringer. Faktisk er over halvparten av medlemmene i BoligMentoren kunder i Tryg, og de har alle en god grunn.

Tekst: Senior kommunikasjonsrådgiver Torbjørn Brandeggen – tryg.no

– BoligMentoren er som en gammel og god venn, og vi pleier forholdet jevnlig. Det forsøker vi å gjøre med å tilby ekstra rause medlemsrabatter, så gode at jeg kan forstå at over halvparten av BoligMentorens medlemmer har en eller flere forsikringer hos oss i dag. Ikke minst fordi vi også har enkelte produkter som er mer skreddersydd for huseiere. Her vil jeg spesielt trekke frem utleieforsikring, en tilleggsdekning som i stor grad dekker risikoen ved å være utleier, sier Per Morten Flatebø i Tryg Forsikring.

Unik forsikringsavtale

BoligMentoren har samarbeidet med Tryg Forsikring i mange år, faktisk helt tilbake til 1997.

Samler du som medlem forsikringene dine hos Tryg får du veldig gode rabatter – faktisk inntil 25 prosent.

Ved kjøp på nett kan man i tillegg få en ekstra rabatt på 10 prosent det første året på en rekke forsikringer.

– For mange av våre medlemmer i BoligMentoren vil den årlige besparelsen som følge av rabattene hos Tryg være betydelig høyere enn medlemskontingenten hos oss. Derfor har vi sammen utviklet en helt unik forsikringsavtale for våre medlemmer med inntil 25 prosent rabatt, noe som er veldig mye. Jeg vil også trekke frem utleiedekningen til Tryg, fordi jeg vet at mange av våre medlemmer har den. De er også veldig godt fornøyd med hvordan den virker, forteller Vidar Heimset, daglig leder i BoligMentoren – Norges Huseierforbund.

Utleieforsikringen til Tryg dekker skadeverk på bygninger og hageanlegg, i tillegg til innbo og løsøre på forsikringsstedet. Den dekker også tyveri og underslag av innbo og løsøre på forsikringsstedet, utført av leietaker eller leietakers gjester.

I tillegg dekker den tapt husleieinntekt, hvis leietaker ikke betaler i henhold til avtalen, samt utgifter i forbindelse med utkastelse, hvis leieboeren ikke flytter ut av boligen når leieforholdet er avsluttet.​​

Kanskje du også liker disse
Bygge om boden iStock.com
Innbrudd (Foto: iStock.com).
tilbygg og terrasser(Foto: Helene Aarnes).
Vask vinduene minimum 1-2 ganger utvendig, og innvendig 4 ganger per år. (Foto: iStock.com).
Barn stikkel hodet ut av en snøhule.