BoligMentoren – ansvarlig, personlig og engasjert

Som medlem av BoligMentoren garanterer vi personlig og rask service. Du får hjelpen du trenger i forbindelse med alt som omhandler eiendom og bolig når du trenger det. Ingen skjult agenda – ingen skjulte kostnader.

Tekst og foto: Helene Aarnes – helene@boligmentoren.no

BoligMentoren tilbyr medlemmer gratis rådgiving og juridisk veiledning i forbindelse med eiendom og bolig.
– Kontakter du oss vil du aldri møte en telefonsvarer eller et automatisk svar på e-post. Vi har dyktige medarbeidere som gir deg svar på dine spørsmål og du får personlig service fra første kontakt. Vi hjelper deg når du trenger det, sier administrerende direktør Silja E. Bjørkly.

Råd og veiledning
BoligMentoren (tidligere Norges Huseierforbund) ble etablert i 1912. Vi er en riksdekkende interesseorganisasjon for boligeiere, enten du bor i leilighet eller enebolig, som i mer enn 100 år har arbeidet for boligeiers interesser.
– Svært mange boligeiere opplever å havne i en konflikt, gjerne i forbindelse med kjøp og salg av bolig, ved utleie, ekspropriasjon eller en nabokonflikt. Derfor ser vi i BoligMentoren at det er et stort behov for boligeiere å ha en sparringspartner som kan gi gode råd og veiledning. Vårt hovedfokus er å gi rådgivning til våre medlemmer, forteller Bjørkly.

En mentor deler av sin kunnskap og av sine erfaringer. Det skal komme deg som medlem til gode. Vi i BoligMentoren ønsker å være den beste rådgiveren innenfor eiendom og bolig. Når du som medlem kontakter oss for å få bistand, enten det nå gjelder utfylling av kontrakter eller om det er en nabokonflikt, vil vi strekke oss langt for at du skal få riktig verktøy til å løse saken.

Bli medlem her: 

Les mer om BoligMentoren her:

BoligMentorens tre kjerneverdier er: 

  • Ansvarlig
    Vi i BoligMentoren er seriøse, redelige og skikkelige. Det å være boligeier betyr atmanhar både rettigheter og plikter, og vi ser på det som vår oppgave å gi deg som medlem kjennskap til begge deler.
  • Personlig:
    Du snakker direkte med oss og vi søker alltid å hjelpe deg med å finne en skreddersydd løsning.
  • Engasjert:
    Vi bryr oss om å hjelpe medlemmene og strekker oss langt i dette arbeidet. Vi er partipolitisk nøytral og jobber med å påvirke saker som angår alle boligeiere.

Medlemsblad
Medlemmer får tilsendt medlemsbladet fem ganger i året, enten pr post eller elektronisk. Der finner du nyttige artikler og tips til deg som boligeier. Gjennomgangstemaene i bladet er boligpolitikk, økonomi, skatt og vedlikehold. Har du saker som kan være interessant å skrive om i bladet? Send gjerne en e-post til helene@boligmentoren.no.

Les mer om medlemsbladet:

Samarbeidspartnere
Antallet samarbeidspartnere til BoligMentoren øker stadig. Vi arbeider kontinuerlig med at du som medlem skal få de beste betingelser og rabatter, som i skrivende stund er på forsikring, strøm, advokattjenester, alarm, interiørtjenester og radon. Per mai 2016 er våre samarbeidspartnere: Tryg forsikring, Kluge advokatkontor, Falck Redning AS, Unilon, Radonkjeden og Fjordkraft.

Vi jobber hele tiden med å utvikle tilbudet til våre medlemmer. Som medlem bidrar du også til vårt arbeid med å gi gode vilkår for boligeiere.
– Det viktigste for oss i BoligMentroen er at våre medlemmer får den hjelpen og informasjonen de trenger, slik at de får fullt utbytte av sitt medlemskap hos oss. Vi har ingen skjulte kostnader og lover ikke mer enn hva vi kan holde, sier Bjørkly.

Les mer om våre samarbeidspartnere her: